DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. decembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

SIA “LDz Apsardze” saņem tehniskās apsardzes licenci

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
“Latvijas dzelzceļa” meitasuzņēmums, kas sniedz tehniskās un fiziskās apsardzes pakalpojumus, SIA “LDz Apsardze” ir saņēmusi apsardzes darbības speciālo atļauju (licenci) par tehniskās apsardzes pakalpojumu sniegšanu.

Iepriekš apsardzes uzņēmumi varēja sniegt apsardzes pakalpojumus pamatojoties uz vispārējos apsardzes kompāniju licenci, taču kopš nākamā gada 1.javāra apsardzes kompānijām, kuras nodrošina tehnisko apsardzi būs nepieciešams atbilst ļoti stingrām prasībām. Saņemtā atļauja apliecina, ka uzņēmums atbilst Ministru Kabineta 757. noteikumos izteiktajām prasībām – apsardzes vadības centrs aprīkots ar nepārtrauktu elektroapgādi, pasargāts no fiziskiem un ugunsgrēka radītiem bojājumiem, kā arī atbilst citām drošības prasībām.

"LDz Apsardze" valdes priekšsēdētājs Arnis Maculēvičs pastāstīja, ka uzņēmuma vadības centrs ir aprīkots ar visām prasībām atbilstošām iekārtām – lielu videoekrāna sienu, kur labi pārskatāmi videoattēli no visām video novērošanas iekārtām, kuru skaits visā Latvijā pārsniedz 2000 vienības. Savukārt, optiskais datu pārraides kabelis ļauj saņemt augstākas izšķirtspējas videoattēlu ar nepieciešamām palielināšanas iespējām, lai noteiktu iespējamos riskus drošībai.

Licence apliecina arī uzņēmuma darbinieku – apsardzes speciālistu un uzņēmuma vadītāju – profesionālo zināšanu augsto līmeni.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI