DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VUGD Ērgļu posteņa jaunceļamās ēkas pamatos iemūrēta vēstījuma kapsula nākamajām paaudzēm

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 20.oktobrī Ērgļos, Rīgas ielā 20.Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigādes Madonas daļas Ērgļu posteņa jaunceļamā depo pamatos tika iemūrēta vēstījuma kapsula nākamajām paaudzēm. Jaunajā depo ēkā ir paredzētas darba vietas arī Ērgļu novada policistiem.

Savu vēstījumu, kā arī simbolisku suvenīru no savas puses kapsulā ielika Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Evika Siliņa, Nodrošinājuma valsts aģentūras direktors Ēriks Ivanovs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks ģenerālis Normunds Plēgermanis, Ērgļu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Guntars Velcis un SIA "Bazalts" valdes priekšsēdētājs Jānis Ozols.

Ērgļu depo šogad ir jau trešais VUGD jaunceļamais objekts, ko savā vēstījumā nākotnei uzsvēra arī Nodrošinājuma valsts aģentūras direktors Ēriks Ivanovs:

"Seno teicienu –"trīs lietas, labas lietas", pilnībā apstiprina šodien notiekošais Ērgļos. Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūras uzraudzībā 2016.gadā tiek uzsākta jau trešā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta depo celtniecība.

Vecais, 21.gadsimta tehniskajām vajadzībām neatbilstošais depo ir nojaukts un jaunajā būvlaukumā jau redzamas jaunā depo aprises. Mēs ceram, ka sadarbība ar būvfirmu būs veiksmīga un jaunā depo ēka kalpos ugunsdzēsējiem ilgi, tādēļ  šodienas vēstījumu izlasīt varēs tikai pēc ļoti ilga laika."

Šoreiz pie ķelles pirmie ķērās nākamie šīs ēkas saimnieki – ugunsdzēsēji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI