DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūlijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

RJA organizē sarunu ar ārlietu ministru E.Rinkēviču par krīzēm Eiropā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Š.g. 11. jūlijā plkst. 14:15 Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) organizē pasākumu “Saruna ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču” par šobrīd aktuālajām Eiropas un pasaules krīzēm un to, vai esošie mehānismi un starptautiskās vienošanās ir pietiekami, lai krīzes ierobežotu un risinātu. Sarunu vadīs RJA profesore un Satversmes tiesas tiesnese Ineta Ziemele un Latvijas Radio žurnālists Aidis Tomsons žurnālists.

No 2016. gada 8. līdz 10. septembrim Rīgā notiks ikgadējās Eiropas Starptautisko tiesību biedrības (European Society of International Law – ESIL) konference, kas pulcēs ap 300 Eiropas augstākā līmeņa juridiskās domas pārstāvju – juristus, tiesnešus, akadēmiķus un citus starptautisko tiesību ekspertus, kā arī viesus no visas pasaules. Konferences tēma ir "Kā starptautiskās tiesības darbojas krīzes laikā" un saruna ar ārlietu ministru E.Rinkēviču iezīmēs konferences aktualitātes.

Tā kā no 8. līdz 9. jūlijam Polijā, Varšavā, notiek NATO samits, kurā piedalīsies alianses valstu un valdību vadītāji, ministrs E.Rinkēvičs sarunā skars arī  samitā apspriesto. Sarunas dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus ārlietu ministram.

Pasākums notiks Rīgas Juridiskās augstskolas telpās, Strēlnieku ielā 4k-2, W20 telpā.

Dalībnieku ievērībai!

Aicinām dalību pasākumā pieteikt uz e-pastu laura.majevska@tm.gov.lv līdz 11. jūlijam.

  

Laura Majevska
RJA sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI