DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūnijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

RJA topošais rektors Mels Kenijs aicina uz diskusiju par Lielbritānijas referendumu “Lielbritānija ES: būt vai nebūt?”

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Š.g. 20.jūnijā plkst.13:00 Rīgas Juridiskajā augstskolā profesors un RJA rektora kandidāts Mels Kenijs (Mel Kenny) uzstāsies ar lekciju par Lielbritānijas referendumu par valsts turpmāko palikšanu Eiropas Savienībā (ES) “Lielbritānija ES: būt vai nebūt?”.

Tā kā referendumus Lielbritānija norisināsies 23. jūnijā, šī ir lieliska iespēja iepazīties ar eksperta viedokli un vērtējumu. Aicināti visi interesenti.

Tā kā šobrīd iespējamie referenduma rezultāti ir svārstīgi, profesors M.Kenijs diskutēs ne tikai par ieguvumiem, ko Lielbritānijai dotu palikšana ES, bet arī par pozitīvo ietekmi, ko ES un pašai Lielbritānijai sniegtu tās izstāšanās no ES jeb Brexit risks.

M. Kenijs šobrīd ir Eiropas Tiesību zinātņu centra direktors prestižajā Ekseteras tiesību skolā (Apvienotā Karaliste). 2001. gadā Brēmenes Universitātē viņš ir ieguvis doktora grādu tiesību zinātnē. Viņa akadēmiskā darbība ir atzinīgi novērtēta, strādājot Leipcigas, Brēmenes un Lucernas Universitātēs, kur viņš ir pasniedzis lekcijas komerctiesībās, konkurences tiesībās un finanšu tiesībās.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem!

Lai piedalītos pasākumā, lūgums pieteikties, sūtot e-pastu: laura.majevska@rgsl.edu.lv

Laura Majevska
RJA sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI