DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūnijā, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Latvijas koka ražotāji tiksies ar aģentiem Nīderlandē

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No š.g. 4. līdz 5. jūnijam Latvijas koka apstrādes uzņēmumi brauc tirdzniecības misijā uz Nīderlandi un Beļģiju, lai tiktos ar potenciālajiem aģentiem un izplatītājiem.

Misijā piedalās Būvnieku Alianse, Eco House International, Staļi un Riga Chair. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) pārstāvēs vēl 14 Latvijas uzņēmumus no mēbeļu ražošanas, pārtikas un metālapstrādes industrijām, kas izrādīja interesi atrast aģentus vai izplatītājus Nīderlandes tirgū.

4. jūnijā Latvijas Koka karkasu ražotāji un mēbeļu ražotāji piedalīsies Nīderlandes aģentu asociācijas VNT rīkotajā Vēstniecību tirgū (Embassy Market), kurā zīmolus un ražotājus prezentēs Latvijas, Austrijas un Polijas vēstniecības.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās un atklās Nīderlandes lielākās uzņēmēju apvienības "MKB Nederland" priekšsēdētājs Maikls van Strālens (Michael van Straalen). Prezentāciju par Latviju un mūsu ražojumu konkurētspēju sniegs LIAA pārstāvniecības Nīderlandē vadītāja Egita Aizsilniece-Ibema.

Pasākumā būs pieejams arī LIAA stends, kur uzsvars likts uz Latvijas koka industriju, jo koka izstrādājumi ir populārākā prece no Latvijas Nīderlandes tirgū. Stendā būs pieejama informācija arī par citiem nozaru produktu ražotājiem no Latvijas.

Pasākuma laikā Latvijas ražotājiem būs iespēja tikties ar aģentiem un citiem potenciālajiem sadarbības partneriem, kā arī iegūt kontaktus citu valstu stendos.

Vēstniecību tirgus notiks "Media Park Hilversumā", kas ir Nīderlandes televīzijas industrijas sirds un visu televīzijas šovu filmēšanas vieta. Šāds pasākums notiek jau 6. gadu pēc kārtas, un tā ir lieliska iespēja vienuviet uzrunāt ap 60 dažādu nozaru aģentus un izplatītājus Nīderlandē.

Tirdzniecības misijas ietvaros, 5. jūnijā Latvijas vēstniecībā Beļģijā notiks informatīvais seminārs un kontaktbirža Latvijas uzņēmējiem ar Beļģijas būvnieku asociācijām un uzņēmumiem. Vizītes ietvaros plānotas arī dažādas individuālās tikšanās Amsterdamā un Hilversumā.

Latvijas uzņēmēju dalība tirdzniecības misijā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta "Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas" ietvaros.

Egita Aizsilniece-Ibema,
LIAA pārstāvniecības Nīderlandē vadītāja

LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI