NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
Zaida Kalniņa
LV portāls
19. septembrī, 2013
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Finanses
9
9

LV portālā jauna informatīvā sadaļa - izsoles

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jāatceras, ka precīzas frāzes meklēšanai ir jāizmanto pēdiņas: "dzīvokļa īpašums". Meklēt var arī pēc atslēgvārda fragmenta, arī tad jālieto pēdiņas : "noliktav".

LV portāla infografika

Oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis” ik dienu tiek publicēti vairāki desmiti tiesu izpildītāju paziņojumu par dažādām izsolēm. Tā ir specifiska informācija, tādēļ izsoļu paziņojumiem vairāk seko konkrēts interesentu loks. Tomēr, padziļināti pētot izsoļu priekšmetus, esam nākuši pie atziņas, ka tās var interesēt plašāku auditoriju. Piemēram, tā ir nepieciešamība sev iegādāties kādu sen meklētu priekšmetu vai īpašumu, kā garāža, pagrabs, dzīvoklis, lauku īpašums. LV portāls šo iespēju – uzzināt par izsolēm – piedāvā ērtā apskata veidā (katru darbdienu jaunākā informācija, kas publicēta „Latvijas Vēstnesī”).

Lai popularizētu informāciju par izsolēm, kuru paziņojumu publicēšanu oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv) nosaka Oficiālo paziņojumu un tiesiskās informācijas likums, LV portālā esam izveidojuši jaunu sadaļu – "Izsoles".

Tajā ik darbdienu, kad iznāk oficiālā izdevuma laidiens, piedāvāsim nelielu izlasi – informāciju par desmit jaunākajām izsolēm. Tā kā tiesu izpildītāju sagatavotie paziņojumi par izsoli parasti ir satura ziņā apjomīgi, LV portālā attēlota būs tikai daļa no izsoles informācijas, uzskaitot svarīgāko: kas tiek izsolīts/pārdots, kur un kad izsole notiks.

Savukārt pilnu informāciju gan par katru izsoli, gan visām katru dienu publicētajām izsolēm var apskatīt oficiālajā izdevumā – esam nodrošinājuši ērtu abu vietņu sasaisti.

Sadaļā "Izsoles" kopumā ir attēlotas 30 izsoļu vienības – tas ir pēdējo trīs dienu "Latvijas Vēstneša" laidiena satura izlase, kā arī saite uz visām aktuālajām izsolēm.

Ne vienmēr un ne visiem ir vēlēšanās skatīt pilnu piedāvājumu. Ja, piemēram, ir interese par konkrētu priekšmetu, iespējas pārliecināties par tā pieejamību būs, lietojot sadaļas īpašo meklēšanas rīku. Aicinām to aktīvi lietot! Meklēšanas rīks nodrošina dažādas iespējas:

  • meklēt visā izsoļu arhīvā pēc paša izvēlēta atslēgvārda vai frāzes;
  • meklēt pēc piedāvātajām frāzēm un atslēgvārdiem;
  • meklēt pēc laika perioda – 10, 30 dienām vai izmantojot kalendāra iestatījumu;
  • meklēt konkrēto atslēgvārdu locījumos.

Meklēšanas rezultāti atvērsies oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" vidē (www.vestnesis.lv).

Apzinoties, ka lietotājs var vēlēties, piemēram, par atrastu interesantu izsoles piedāvājumu pavēstīt draugam, atgādinām, ka katru izsoles paziņojumu vietnē www.vestnesis.lv var izdrukāt un atvērt /saglabāt datorā kā PDF dokumentu, kā arī ir iespēja nosūtīt uz to saiti.

Aicinām lietot jauno sadaļu "Izsoles" un noderīgu izsoļu informāciju nodot draugiem!

Labs saturs
9
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI