DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Turpmāk pērkot desmit 90 minūšu biļetes, tās tiks ielādētas nepersonalizētajā e-talonā

Lai pasažieriem pārvietošanos ar Rīgas sabiedrisko transportu padarītu ērtāku un veicinātu vides ilgtspēju, turpmāk pērkot 90 minūšu biļetes vai mēnešbiļeti, tā tiks ielādēta nepersonalizētajā e-talonā, nevis dzeltenajos e-talonos, tādā veidā ļaujot klientiem nepersonalizēto e-talonu izmantot vairākkārtīgi un samazināt dzelteno e-talonu patēriņu. Tiem klientiem, kuri biļešu iegādei izmanto personalizētos e-talonus vai Rīdzinieka karti, nekas nemainās, šie e-talonu veidi izmantojami tāpat kā līdz šim. Visas e-talonos iegādātās biļetes jāizmanto 12 mēnešu laikā no iegādes brīža.

Desmit laika biļešu ielādēšana nepersonalizētajā e-talonā būs ērta tiem pasažieriem, kuri Rīgas sabiedrisko transportu izmanto regulāri, taču ne katru dienu, un līdz šim biļetes iegādājās dzeltenajā e-talonā. Nepersonalizētais e-talons ir derīgs 10 gadus, tādējādi to pēc nepieciešamības būs iespēja regulāri papildināt ar sev vajadzīgo biļešu veidu – mēneša, laika vai dienas biļeti.

Desmit 90 minūšu biļetes vai mēnešbiļeti nepersonalizētajā e-talonā iespējams iegādāties vairāk nekā 400 tirdzniecības vietās. Pērkot desmit 90 minūšu biļetes, to cena ir 15,00 eiro.

Pasažieriem, neatkarīgi no tā, vai tiek izmantota laika, dienas, koda vai mēneša biļete, tā ir jāreģistrē uzreiz, iekāpjot Rīgas sabiedriskajā transportā. Tāpat biļetes reģistrācija jāveic atkārtoti, iekāpjot citā transporta līdzeklī.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “x”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI