DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. maijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Debatēs par ilgtspējīgām finansēm atklās zaļos argumentus 

10. jūnijā plkst. 17.00 Rīgas Ekonomikas augstskolā norisināsies Latvijas Bankas un Rīgas Ekonomikas augstskolas Debašu kluba rīkotais pasākums "Zaļie argumenti: debates par ilgtspējīgām finansēm", kurā ilgtspējas jomas eksperti debatēs par nepieciešamību ilgtspējīgas finanses integrēt uzņēmējdarbībā un ekonomikā.  

Debatēs piedalīsies Latvijas Bankas padomes locekle Kristīne Černaja-Mežmale, EY partneris Jānis Kauliņš, Finanšu ministrijas Finanšu tirgus politikas departamenta direktore Aija Zitcere, ALTUM ilgtspējas vadītāja Elīna Salava un Rīgas Ekonomikas augstskolas Debašu kluba pārstāvji Robins Karls Voldemārs Raidmā, Paula Enija Treilona, Kārlis Šadris un Petro Semenikhins. 

Debates notiks no plkst. 17.00 līdz 18.30 Rīgas Ekonomikas augstskolas 160. auditorijā "Soros". Debates notiks angļu valodā, un klātienē tām līdzi sekot varēs ikviens interesents, bet īpaši aicināti finanšu sektora pārstāvji, Rīgas Ekonomikas augstskolas darbinieki un studenti. Debašu izskaņā klausītāji vērtēs, kuram no dalībniekiem bijušas vispārliecinošākās argumentācijas spējas, un izvēlēsies debašu uzvarētāju.  

Reģistrēties dalībai pasākumā aicinām šeit. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI