DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. decembrī, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
3
3

Jūrmala aicina apmeklēt Ziemassvētku pasākumu Kauguros

FOTO: Artis Veigurs

Kauguru parkā un Jauniešu mājā (Mazajā Nometņu ielā 1) sestdien, 16. decembrī, no pulksten 17.00 līdz 20.00 norisināsies Ziemassvētku pasākums ģimenēm un draugiem. Jauniešu mājā norisināsies svētku tirdziņš un radošās darbnīcas, Kauguru parkā notiks aktivitātes visai ģimenei, leļļu izrādes bērniem un muzikāli priekšnesumi.

Jauniešu mājā no plkst. 17.00 līdz 20.00 notiks Ziemassvētku pop-up tirdziņš un “Jūrmalas amatnīcas” rīkotās radošās darbnīcas, kurās varēs veidot puzurus, eglīšu rotas un pašdarinātas dāvaniņas.

Brīvā dabā Kauguru parkā norisināsies aktivitātes ģimenēm “Mazais stiprinieks”, varēs uzņemt momentfoto, kā arī nobaudīt karstus dzērienus un gardus našķus.

Leļļu izrādes bērniem

Jaunākie svētku apmeklētāji aicināti uz Liepājas ceļojošā leļļu teātra “Maska” izrādēm. Plkst. 18.20 bērni gaidīti uz izrādi “Puteklītes Ziemassvētki”, savukārt 19.20 varēs noskatīties izrādi “Kliņķīša piedzīvojumi ziemā”.

Muzikāli priekšnesumi un ugunsšovs

Plkst. 18.00 uz brīvdabas koncertskatuves kāps mūzikas grupa “Very Cool People” un dziedātāja Paula Saija.

Plkst. 18.30 parkā varēs vērot ugunsšovu, pēc tā – plkst. 18.45 – muzikālus priekšnesumus sniegs Nils Īle un pasaules mūzikas grupa “Kanisaifa”.

Plkst. 19.15 uz koncertskatuves vēlreiz atgriezīsies grupa “Very Cool People” un Paula Saija.

Svētku noskaņa pilsētā

Ceļā uz Ziemassvētku pasākumu Kauguros aicināti izbaudīt svētku noskaņu pilsētā. Galvenā pilsētas egle šogad iedegta Jomas ielā Majoros, egles izgreznotas arī Dubultu Kultūras kvartālā, pie Kauguru Kultūras nama, Kauguru parkā un citviet pilsētā. Jomas ielu gandrīz divu kilometru garumā rotā izgaismoti dekori pie apgaismojuma stabiem, Dubultos, iepretim dzelzceļa stacijai, un Kauguros, Talsu šosejas rotācijas apļos, izvietoti lieli čiekuru dekori. Kauguru parkā ziemas laikā “iemājojusi” sniegavīru ģimene, savukārt Ziemassvētku stāstu pie Kauguru Kultūras nama ataino tēlnieka Tālivalža Muzikanta veidotā skulptūru grupa “Ziemassvētku silīte”. Īpašu noskaņu pilsētā papildina uz ielām un tiltiem iedegtais svētku apgaismojums.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI