DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Ieslodzījuma vietu pārvaldē norisinājās kvalifikācijas pilnveides kursi par krīzes situāciju pārvaldīšanu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2022.gada 4.aprīļa līdz 8.aprīlim Ieslodzījuma vietu pārvaldē norisinājās kvalifikācijas pilnveides kursi "Krīzes situāciju pārvaldīšana ārkārtas gadījumos ieslodzījuma vietās ar speciālo līdzekļu pielietošanu".

Kursos piedalījās Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonas no dažādām ieslodzījuma vietām Latvijā, kā arī sadarbības partneri.

Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieka vietnieks pulkvedis Māris Stivrenieks par kursu norisi: “Krīzes situāciju pārvaldībā būtiska nozīme ir ne tikai amatpersonu individuālajām prasmēm, bet arī stratēģijai, taktikai un prasmei darboties grupā, tādēļ mācību noslēguma dienā, 2022.gada 8.aprīlī, praktiskās iemaņas tika pilnveidotas arī sadarbībā ar Valsts policijas koledžas kadetiem un Ieslodzījuma vietu pārvaldes Mācību centra izglītojamajiem.”

Pirmajā dienā dalībnieki Ieslodzījuma vietu pārvaldes Mācību centra telpās atjaunoja un papildināja savas teorētiskās zināšanas par krīzes situāciju pārvaldīšanu ieslodzījuma vietās.

Lai nostiprinātu mācību procesā iegūtās teorētiskās zināšanas un pilnveidotu praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas operatīvai krīzes situāciju pārvaldībai, no 2022.gada 5.aprīļa līdz 8.aprīlim kvalifikācijas pilnveides kursu norise tika organizēta bijušā Brasas cietuma teritorijā.

Pēc mācību dalībnieku teiktā - gūtas vērtīgas atziņas turpmākajai profesionālajai darbībai un starpinstitūciju sadarbībai.

Papildu informācija:

Ieslodzījuma vietu pārvaldes Mācību centrs ik gadu nodrošina amatpersonu kvalifikācijas pilnveides kursus par krīzes situāciju pārvaldīšanu ieslodzījuma vietās. Kursi tiek organizēti arī sadarbībā ar citām tiesībsargājošām institūcijām.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI