DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Aicinām pieteikties konkursam "Gada preču zīme 2021"

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Patentu valde, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Latvijas Dizaineru savienība aicina līdz šī gada 20. martam pieteikties prestižākajam konkursam rūpnieciskā īpašuma tiesību aizsardzības jomā “Gada preču zīme 2021” nominācijās “Gada preču zīme – Latvijai” un “Gada preču zīme – pasaulei”. 

Patentu valdes direktors Agris Batalauskis: „Deviņu gadu laikā konkurss “Gada preču zīme” ir kļuvis par nozīmīgu pasākumu gan nozares pārstāvjiem, gan tiem Latvijas uzņēmējiem, kas izvirzījuši par prioritāti rūpnieciskā īpašuma tiesību aizsardzību un reģistrējuši preču zīmes. Aicinām izmantot iespēju un nominēt apbalvojumam savas veiksmīgi veidotās preču zīmes, tādā veidā arī popularizējot savu produktu vai pakalpojumu.” 

Lai piedalītos konkursā, Latvijas izcelsmes uzņēmējdarbību popularizējošai preču zīmei iepriekšējā kalendārā gadā jābūt reģistrētai nacionālajā procedūrā, starptautiskajā procedūrā vai kā Eiropas Savienības preču zīmei. 

Informācija par konkursa norisi Patentu valdes tīmekļvietnē: https://www.lrpv.gov.lv/lv/konkursa-norise 

Konkursa uzvarētāji tiks noskaidroti, ņemot vērā sabiedrības balsojuma rezultātus un žūrijas komisijas vērtējumu. Ir paredzēts, ka apbalvojumi tiks pasniegti Pasaules Intelektuālā īpašuma dienā 2022. gada 26. aprīlī.  

Iepriekšējos gados apbalvojumu ir saņēmuši:  AS “Rīgas piena kombināts”, SIA “Zekants”, SIA “Labie koki”, Latvijas Nacionālā opera un balets, SIA “Manilla”, SIA “MILZU!”, Jelgavas novada pašvaldība,  SIA “Enogam” (“Gada preču zīme – Latvijai”), AS “SAF Tehnika”, “AS PRINTFUL LATVIA”, Mārtiņš Barkāns (SIA ” “Abavas dārzi”), SIA “Rāmkalni”, SIA “Marine Insurance Services”, SIA “Latvijas Piens”, SIA “Lattelecom”, AS “Spodrība” (“Gada preču zīme – pasaulei”).  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI