DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Vides pārraudzības valsts biroja direktora amata pretendents izvirzīts uz konkursa trešo kārtu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vides pārraudzības valsts biroja (VPVB) direktora atlases komisija nolēmusi, ka pretendents, kas bija iesniedzis pieteikumu atklātā konkursā, tiek izvirzīts arī uz konkursa trešo kārtu.

Konkursa otrās kārtas laikā pretendents konkursa komisijai skaidroja savu motivāciju ieņemt šo amatu, atbildēja uz komisijas jautājumiem un prezentēja stratēģisko redzējumu par Vides pārraudzības valsts biroja ilgtermiņa prioritātēm un attīstību turpmākajos piecos gados.

Konkursa trešajā kārtā tiks vērtētas pretendenta vadības kompetences: stratēģiskais redzējums, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, darbinieku motivēšana un attīstīšana, pārmaiņu vadīšana.

Konkursa noslēgumā, ja pretendents tiks atzīts par atbilstošu, to virzīs Ministru kabineta apstiprinājumam.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, tās sastāvā ir: Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretārs Edmunds Balševics, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs, Zemkopības ministrijas valsts sekretāre Dace Lucaua un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra biroja vadītāja Laila Spaliņa. Tāpat pretendentu vērtēšanā par neatkarīgo novērotāju uzaicināta biedrības “Baltijas Vides forums” valdes priekšsēdētāja Kristīna Veidemane.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI