DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Izvērtēs Veselības ministrijas viedokli par skatītāju klātbūtni hokeja čempionātā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 25. maijā, Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ar rezolūciju Tieslietu ministrijai un Izglītības un zinātnes ministrijai nodevis Veselības ministrijas viedokli par iespējām skatītājiem sekot līdzi hokeja čempionāta spēlēm to norises vietā.

Rezolūcijā Tieslietu ministrijai un Izglītības un zinātnes ministrijai lūgts izvērtēt Veselības ministrijas sniegto viedokli par Saeimas paziņojumu, kas “uzdeva Ministru kabinetam nekavējoties izstrādāt kārtību, kādā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem spēles klātienē drīkst apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 infekciju”.  

Rezolūcija adresēta arī Veselības ministrijai, kurai, saņemot abu iepriekš minēto ministriju izvērtējumu, būs jāsagatavo priekšlikumi turpmākai rīcībai un jāiesniedz tie izskatīšanai Starpinstitūciju sadarbības koordinācijas grupā.   

Rezolūcija izdota, pamatojoties uz 25. maijā publicēto Veselības ministrijas viedokli.

Kā ziņots iepriekš, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš 24. un 25. maijā piedalās Eiropadomē, tādēļ šajā laikā par Ministru prezidenta pienākumu izpildītāju noteikts ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI