DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Iesāc vasaru ar JURISTA VĀRDU - abonē žurnālu 2. pusgadam

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Esi atvaļinājumā? Strādā attālināti vasarnīcā? Abonē žurnālu “Jurista Vārds” arī 2. pusgadam un dodies piedzīvojumā kopā!

Vēl tikai līdz 20. jūnijam (ieskaitot) var noformēt pasūtījumu žurnāla “Jurista Vārds” abonementam uz pusgadu vai arī uz īsāku termiņu, lai drukāto žurnālu pastkastītē saņemtu jau jūlijā! Abonementu cenas ir 54 EUR (drukātais žurnāls), 67,50 EUR (e-žurnāls) un 86 EUR (komplekts).

  • Ja esi jau abonents, bet vēlies mainīt žurnāla piegādes adresi - sazinies ar Lasītāja servisu (abonenti@lv.lv; 67311161) un saņem žurnālu vietā, kur esi Tu! 

Kā pasūtīt žurnālu?

Žurnālu “Jurista Vārds” aicinām abonēt, noformējot pasūtījumu internetā - lv.lv/abonesana “Latvijas Pasts” filiālēs vai “Latvijas Vēstneša” Klientu centrā (darbdienās plkst. 9.00-13.00).

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Lasītāju servisu, zvanot uz tālruni 67311161 vai rakstot uz e-pastu: abonenti@lv.lv.

Abonementa veidi:

1. Drukātais žurnāls

Ik nedēļu Tavā pastkastītē! Papildu pieeja e-versijai (juristavards.lv):

  • jaunākais laidiens un 25 arhīva raksti mēnesī.

2. E-žurnāls

Šķirsti un lasi kā drukāto (datorā, planšetē, viedtālrunī)! Papildu pieeja e-versijai (juristavards.lv):

  • jaunākais laidiens un 25 arhīva raksti mēnesī.

3. Komplekts (drukātais + e-žurnāls)

Īpaši izdevīgs risinājums juridiskajām personām! Abonements nodrošina pieeju 3 formātiem (drukātais, e-žurnāls un e-versija):

  • jaunākais laidiens un 50 arhīva raksti mēnesī.

Par “Jurista Vārdu”

Nedēļas žurnāls „Jurista Vārds” ir lielākais periodiskais, specializētais, tieslietām veltītais izdevums Latvijā. Tas šobrīd ir lielākais un nozīmīgākais Latvijas juristu neklātienes domu apmaiņas forums un profesionālās tālākizglītības instruments, kā arī būtiskākais informācijas avots par norisēm tieslietās. “Jurista Vārds” ir daļa no oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI