DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Rīgas 1. slimnīcā atsākta plānveida veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas 1. slimnīca no 13. maija, atsāka sniegt plānveida veselības aprūpes pakalpojumus, ambulatori pacientiem piedāvājot ārstu speciālistu konsultācijas, diagnostiskos izmeklējumus, rehabilitāciju un zobārstniecības pakalpojumus.

Pacientu klātienes konsultācijas notiks stingri ievērojot epidemioloģiskos drošības pasākumus.

Vēl nedēļu dienas stacionārā veiks tikai koronarogrāfiju, invazīvās radioloģijas pakalpojumus un acu operācijas, kas bez ķirurģiskas iejaukšanās draud ar aklumu.

No 20. maija slimnīca atsāks sniegt plānveida dienas stacionāra pakalpojumus, kuros nevajag izmantot vispārējo anestēziju.

Plānveida operāciju vai invazīvo manipulāciju gadījumā pacientam, kuram tiks sniegts plānveida veselības aprūpes pakalpojums, būs jāuzrāda Covid-19 infekcijas tests, kas veikts ne vēlāk kā 48 stundas pirms pakalpojuma saņemšanas un testa rezultātam būs jābūt negatīvam.

Rīgas 1. slimnīcas ārsti speciālisti turpinās konsultēt arī attālināti (pa telefonu). Pieteikties konsultācijām iespējams zvanot uz Rīgas 1. slimnīcas vienoto informatīvo tālruni +371 67366323 vai aizpildot e-pieteikuma formu mājaslapā: https://www.1slimnica.lv/lv/e-pieraksts

Atsākot pierakstu veikšanu plānveida veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanai, veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana sākotnēji tiks nodrošināta personām, kurām tie tika atcelti pēc ārkārtējās situācijas izsludināšanas.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI