DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. augustā, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina pieteikties uz pēdējām vietām dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2017”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Daugavpils pilsētas dome, sadarbībā Latgales Plānošanas reģionu aicina pieteikties uzņēmējus uz vēl pēdējām vietām dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2017”, kas notiks 15. un 16. septembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā, Daugavpilī, Stadiona ielā 1.

"Uzņēmēju dienas Latgalē 2017" būs vērtīgs un vērienīgs pasākums, kurā savu dalību jau pieteikuši gan uzņēmumi no Latgales un visas Latvijas, gan tādas Latgales pilsētas un novadi kā Daugavpils, Rēzekne, Ludza, Preiļi, Balvi, Krāslava, Līvāni, Dagda, Riebiņi un Viļaka, lai parādītu savu uzņēmēju sasniegumus un lepotos ar savā novadā saražoto. Šobrīd uzņēmējiem vēl ir iespēja pieteikties uz pēdējām vietām zālē, lai ar savu ekspozīciju iepazīstinātu plašu apmeklētāju loku no visas Latgales.

Kā ierasts, pasākuma ietvaros norisināsies arī biznesa forums, kur šogad uzņēmējiem būs iespēja diskutēt par Latgales speciālās ekonomiskās zonas attīstību, uzzināt vairāk par eksporta garantijām sadarbībā ar finanšu institūciju ALTUM, kā arī iepazīties ar jaunieviesto "Konsultē vispirms" principu valsts pārvaldē. Kā viena no lielākajām un uzņēmējiem svarīgākajām institūcijām, kurā ieviests šis princips, ir Valsts ieņēmumu dienests, tādēļ ar uzņēmējiem dalīties pieredzē par šīs iniciatīvas mērķiem un jau sasniegto aicināta Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

Šogad īpaša uzmanība pasākumā tiks pievērsta arī darba devējiem svarīgiem jautājumiem. Sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru un SIA CV-Online Latvia sagatavots īpašs piedāvājums uzņēmumiem, kam aktuāls darbinieku trūkuma jautājums. Pieejamas būs konsultācijas, kā arī izstādes apmeklējumam uzrunāti skolu un augstskolu jaunieši. Ieeja izstādē un dalība biznesa forumā ir bezmaksas.

Lai pieteiktos pēdējām brīvajām vietām zālē "Uzņēmēju dienās Latgalē 2017", aicinām rakstīt uz e-pastu ilze.brice@chamber.lv vai zvanīt pa tālruni 29 141 693.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI