DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. jūnijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Drošības policija turpina reģionālo semināru ciklu, informējot Jelgavas pašvaldību par aktualitātēm terorisma jomā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šā gada 2016. gada 2. jūnijā Drošības policija (turpmāk – DP) organizēja reģionālo informatīvo semināru Jelgavas pašvaldībai nolūkā informēt par aktualitātēm pretterorisma jomā.

Ņemot vērā aktuālās terorisma draudu tendences, DP amatpersonas semināra dalībniekus iepazīstināja ar terorisma draudu aktualitātēm Eiropā un Latvijā, nacionālo pretterorisma sistēmu, kā arī rīcību dažādu apdraudējumu situācijās. Seminārā piedalījās pārstāvji no Jelgavas novada domes, Jelgavas pašvaldības policijas, Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta reģionālajām nodaļām.

Šis ir viens no vairākiem informatīvajiem semināriem reģionos, par ko DP jau iepriekš informējusi. Semināri organizēti pretterorisma pasākumos iesaistītajiem sadarbības partneriem, tostarp valsts institūciju un pašvaldību iestāžu pārstāvjiem, kā arī par drošību atbildīgajām personām kritiskās infrastruktūras un cilvēku masveida pulcēšanās objektos.

DP jau vairākus gadus mērķtiecīgi īsteno sistemātisku sadarbību ar valsts un pašvaldību institūcijām, kritiskās infrastruktūras objektiem un cilvēka masveida pulcēšanās vietām, lai veicinātu izpratni par pretterorisma jomu, tās aktualitātēm un iesaistīto pušu rīcību apdraudējuma situācijās.


 

Līga Pētersone
Drošības policijas preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI