DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2013
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Krīzes vadības padomes ārkārtas sēdē analizē traģisko notikumu Priedaines ielā

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 22.novembrī, plkst. 09.00 Krīzes vadības padomes (KVP) ārkārtas sēdē lēma par tālāko rīcību saistībā ar traģisko notikumu Priedaines ielā. Tika saņemts ziņojums no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta par notikuma gaitu un iesaistītajiem resursiem, no Valsts Policijas par izmeklēšanas uzsākšanu, no Veselības ministrijas par iesaistītajiem resursiem un esošo situāciju, kā arī Rīgas pašvaldības pārstāvji informēja par saviem iesaistītajiem resursiem. Tika lēsts, ka glābšanas darbi varētu vēl turpināties arī ilgāk nekā diennakti. Tālāki lēmumi tiks pieņemti Valdības ārkārtas sēdē plkst. 12.00.

Padome nolēma, ka Valdības ārkārtas sēdē tiks skatīti jautājumi par papildus palīdzību un kompensācijām cietušajiem un bojāgājušo ģimenēm, pastiprinātu uzmanības veltīšanu renovējamo ēku pārbaudēm no būvinspekcijas puses. Tika izskatīta iespēja uz Valdības ārkārtas sēdi uzaicināt par objektu atbildīgo būvdarbu veicēju.

Tā kā glābšanas un meklēšanas darbi vēl turpinās, tad visas institūcijas ir gatavas iesaistīties un sniegt savus resursus, taču notikuma vieta ir ierobežotas platības un tādēļ tiek iesaistīti tikai paši nepieciešamākie dienesti.

Sēdes audioierakstu var klausīties šeit: https://t.co/SSeYTSD5Gt

Foto šeit: http://www.flickr.com/photos/valstskanceleja/sets/72157637930909263

Krīzes vadības padomes sekretariāts

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI