DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. jūlijā, 2008
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

EM un LIKTA sadarbosies e-komercijas vides attīstības veicināšanā

Publicēts pirms 16 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ekonomikas ministrija noslēgusi līdzdarbības līgumu ar Biedrību „Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācija” (LIKTA) par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu Komercdarbības konkurētspējas un inovācijas veicināšanas programmas 2007.-2013.gadam ietvaros – E-komercijas informācijas dienas, reģionālo semināru un e-komercijas konkursa „Labākais e-komercijas komersants” organizēšanu 2008.gadā.

Šo pasākumu mērķis ir nodrošināt uzņēmējus ar visaptverošu informāciju par e-komercijas vidi un tās nozīmīgumu komercdarbībā, kā arī sekmēt esošo un topošo e-komercijas komersantu apņemšanos sniegt augsta līmeņa pakalpojumus elektroniskajā vidē.
E-komercijas informācijas diena, reģionālo semināru un e-komercijas konkursa „Labākais e-komercijas komersants” organizēšana veicinās uz zināšanām balstītu e-komercijas vides attīstību Latvijā un kopējā Eiropas Savienības tirgū.

Ekonomikas ministrija informē, ka saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.–53. pantu un Ministru kabineta 2003. gada 29. jūlija noteikumu Nr. 419 „Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība” prasībām tika noslēgts līdzdarbības līgums „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu Komercdarbības konkurētspējas un inovācijas veicināšanas programmas 2007. – 2013.gadam ietvaros – E-komercijas informācijas dienas, semināru un e-komercijas konkursa „Labākais e-komercijas komersants” organizēšanu 2008.gadā” ar Biedrību „Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija”.

LIKTA ir uzskatāma par lielāko un nozīmīgāko informācijas un komunikāciju tehnoloģiju nozari pārstāvošo sabiedrisko organizāciju, kuras biedri (apmēram 150 individuālie biedri no vairāk nekā 70 organizācijām) ir lielākie nozares pārstāvji - kā uzņēmumi, tā arī nozares eksperti. Turklāt atzinīgi vērtējama ir LIKTA 10 gadu pieredze dažādu konferenču, semināru un izglītojošu pasākumu organizēšanā informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā.

Kopējo finansējumu līguma uzdevumu izpildei veido 8983 lati no Ekonomikas ministrijas budžeta.

Plašāk ar līdzdarbības līgumu var iepazīties Ekonomikas ministrijas interneta mājaslapā: http://www.em.gov.lv/em/2nd/?cat=17808 .

Informāciju sagatavoja:
Elita Rubesa - Voravko
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Pārvaldes vecākā referente
Tālr. nr.: 67013233
E-pasts: Elita.Rubesa@em.gov.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI