DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Atbrīvojušās vietas MAIZES/SALDUMU kopstendā izstādē „ANUGA 2019”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izsludinām papildu peiteikšanos uz dažām vietām nacionālajā kopstendā maizes/saldumu paviljonā izstādē „Anuga 2019”.

Minimālā piesakāmā platība ir 10,5 m2. Atbilstoši pieejamiem finanšu līdzekļiem pieškirto subsīdiju programmu ietvaros, AREI kopstenda dalībniekiem plāno nodrošināt kopīgu, vienotā dizainā aprīkotu stendu (t.sk. mēbeles, produktu paraugu vitrīna, info lete, bukletu turētājs, atkritumu tvertne, elektrības pieslēgums un viena elektrības ligzda) un produktu paraugu transportēšana uz izstādi. Līdzfinansējumu dalībai izstādē par neaprīkotu platību varēs saņemt 20% apmērā.

Izstādes izmaksas- neaprīkotas ekspozīcijas platības viena kvadrātmetra cena ir 264 EUR/m2, reģistrācijas maksa 990 EUR. Izmaksas norādītas bez PVN. Papildu izmaksas, saistībā ar produktu eksponēšanai nepieciešamo papildaprīkojumu (piem., ledusskapji, aukstumvitrīnas ar attiecīgo 24 h elektrības pieslēgumu, un tmldz.), kā arī komandējuma, ceļa izmaksas.

Vietas stendā tiks piešķirtas pieteikumu saņemšanas secībā. Jāaizpilda zemāk pievienotais pieteikumus un de minimis veidlapa. Iesniegšana līdz 24.aprīlim. Jāatsūta parakstīts un ieskanēts uz epastu andra.udre@arei.lv, oriģināls jānosūta pa pastu vai jāiesniedz personīgi Rīgā, Struktoru ielā 14, LV-1039.

Izstāde „Anuga” notiek katru otro gadu un 2019.gadā tā ilgs no 5.-9.oktobrim- Ķelnē, Vācijā. Kopējā izstādes platība ir 284,000 kv.m. 2017.gadā izstādi apmeklēja nu jau ap 165 000 apmeklētāju. Šajā, 34.ajā izstādes pastāvēšanas reizē, tika sasniegts rekordliels dalībnieku skaits- 7400 uzņēmumi no 107 pasaules valstīm. Vairāk informācijas pieejama http://www.anuga.com.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI