DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Pirmssvētku dienās, 30. aprīlī un 3. maijā, izmaiņas Austrumu slimnīcas stacionāru darbalaikā 

Valsts noteiktajās svētku brīvdienās – Darba svētkos un Satversmes sapulces sasaukšanas dienā 1.maijā un Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā, kas šogad ir sestdienā un tāpēc par brīvdienu noteikta arī pirmdiena, 6. maijs,  Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (Austrumu slimnīca) stacionāros nenotiks ārstu ambulatorās pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi. Šajās dienās zvanus nepieņems arī vienotais pieraksta tālrunis +371 67000610. Savukārt pirmssvētku dienās, 30. aprīlī un 3. maijā, būs izmaiņas stacionāru darbalaikā.  

Trešdien, 1. maijā, un pirmdien, 6. maijā, Austrumu slimnīcas stacionāros nenotiks ambulatorās ārstu pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi, kas vienmēr notiek saskaņā ar iepriekšēju pierakstu. 1. un 6. maijā zvanus nepieņems vienotais pieraksta tālrunis +371 67000610. Aicinām pierakstu veikt elektroniski Austrumu slimnīcas interneta mājaslapā: https://eveselibaspunkts.lv/lv. 

Pirmssvētku dienās, 30. aprīlī un 3. maijā, Austrumu slimnīcas stacionārā “Gaiļezers”, Hipokrāta ielā 2, ārstu pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi notiks līdz plkst. 17:00, stacionārā “Jugla”, Juglas ielā 20, – līdz plkst. 15:00,  stacionārā “Biķernieki”, Lielvārdes ielā 68, – līdz plkst. 15:30, bet stacionārā “Latvijas Infektoloģijas centrs”, Linezera ielā 3, – līdz plkst. 17:00. Klientu apkalpošanas centri strādās saskaņā ar ambulatoro pieņemšanu un izmeklējumu pieraksta laikiem. Klienti un pacienti par ambulatorās vizītes laiku vienmēr tiek informēti iepriekš ar mobilās īsziņas starpniecību vai zvanot uz klienta/pacienta norādīto tālruņa numuru. 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas klīnika, kā arī stacionāra “Biķernieki” acu traumpunkts, kā vienmēr, strādās bez brīvdienām un visu diennakti, sniedzot neatliekamo medicīnisko palīdzību pacientiem akūtā veselības stāvoklī. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI