DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. martā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Vēstnieks Kaspars Ozoliņš noslēdz uzstāšanās sēriju par Latvijas prezidentūras ES Padomē sasniedzamajiem uzdevumiem

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas vēstniecība Dānijā informē:
No 24. un 26. martam, uzstājoties ar vieslekcijām Dānijas nevalstiskajām organizācijām, Latvijas vēstnieks Kaspars Ozoliņš noslēdz uzstāšanās sēriju par Latvijas prezidentūras ES Padomē galvenajiem sasniedzamajiem uzdevumiem, Latvijas ārpolitiku un ekonomiku.

24. martā Orhūsā (Aarhus) vēstnieks tiksies ar Centrālās Dānijas Eiropas kustības (European Movement Central Denmark) biedriem un iepazīstinās klātesošos ar Latvijas prezidentūras aktualitātēm, Latvijas ekonomiskās izaugsmes aspektiem, kā arī eiro ieviešanas pieredzei. Vēstnieka vieslekcija būs publiska un pasākumā aicināti piedalīties arī Orhūsā un Jitlandē dzīvojošie tautieši.

Savukārt 26. martā Eiropas Komisijas (EK) pārstāvniecībā Dānijā, Eiropas Mājā, uzrunājot Jaunos Kopenhāgenas Eiropas federālistus (Young European Federalists Copenhagen), līdzās Latvijas prezidentūras aktualitātēm, tiks apspriesta arī Latvijas ārpolitika. EK Komisijas pārstāvniecībā vienlaikus var aplūkot izstādi "Latviešu cimdi."

Pēc Lieldienām Eiropas Mājā būs skatāma fotoizstāde "Rīgas jūgendstila arhitektūra," kur būs iespējams aplūkot Rīgas Tehniskās universitātes profesora Dr. habil. arch. Jāņa Krastiņa veidoto foto izstādi par Rīgas jūgendstila arhitektūru. Izstāde būs aplūkojama līdz šī gada jūnija beigām, iepriekš savu apmeklējumu piesakot Latvijas vēstniecībā pa tālruni (+45) 39276000 vai rakstot uz: embassy.denmark@mfa.gov.lv, lai varētu to apskatīt. . Dalību tāpat var pieteikt Eiropas Komisijas pārstāvniecībā, rakstot uz: info@europa-huset.dk vai zvanot pa tālruni (+45) 3314 4140.

Latvijas vēstniecība Dānijā
 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI