NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
12. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Kultūrpolitika
1
1

“NVO samits 2018” tiks veltīts publicitātes un mediju jautājumiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Freepik

28. septembrī Rīgā norisināsies tradicionālais NVO samits. Tā ietvaros NVO pārstāvjiem būs iespēja stiprināt savas komunikācijas un medijpratības iemaņas.

“NVO samita 2018” tēma ir publicitāte un mediji. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt vienu no trim meistarklasēm profesionālu un zinošu lektoru vadībā: “Publiskā runa”, “Publicitāte, TV un drukātie mediji”, “Stratēģiskā komunikācija”.

Samitā uzstāsies emocionālās inteliģences treneris, pasākumu un konferenču moderators Zuarguss Zarmass, politologs Ivars Ījabs, prezentēšanas prasmju treneris Oskars Priede, pieredzējis žurnālists un raidījuma “Nekā personīga” vadītājs Jānis Krēvics, biedrības “Ascendum” direktore Antonija Skopa un komunikācijas profesionāle, pasniedzēja un Britu padomes pārstāvniecības Latvijā komunikācijas vadītāja Kristīne Tjarve.

NVO samits tradicionāli pulcē līdz pat 100 dažādu NVO pārstāvju vienkopus, lai veicinātu praktiskas iemaņas un savstarpēju sadarbību. Šī gada pasākums norisināsies piektdien, 28. septembrī, plkst. 9.30–16.00 Jaunajā Teikā, Gustava Zemgaļa gatvē 78, Rīgā, birojnīcā “Teikums”. Samita rīkotāji aicina pieteikt savu dalību pasākumā šeit, atzīmējot meistarklasi, kurā ir vēlme piedalīties.

Pasākumu īsteno Latvijas Pilsoniskā alianse sadarbībā ar Britu padomi Latvijā un Kultūras ministriju.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI