E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 27827
Lasīšanai: 2 minūtes

Vai atbalsts par malkas iegādi kavējas

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
10. novembrī, 2022
armands

Labdien! Jau vienu mēnesi kopš iesnieguma iesniegšanas gaidu naudu par malku. Madona, Biržu iela. Varbūt kaut kas ir nepareizi norādīts, iesniegums tika aizpildīts klātienē. Jau iepriekš pateicos par atbildi!

A
atbild:
14. novembrī, 2022
Lidija Dārziņa
LV portāls

Uzskatāms, ka pašvaldība ir pieņēmusi labvēlīgu lēmumu, ja 30 darbdienu laikā pēc iesnieguma un tam pievienoto dokumentu saņemšanas iesniedzēja iesniegumā norādītajā kredītiestādes maksājumu kontā ir ieskaitīts atbalsts mājsaimniecībai. Tā noteikts Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likumā. Piešķirto atbalstu mājsaimniecībai pārskaita iesniedzēja iesniegumā norādītajā kredītiestādes maksājumu kontā vai pasta norēķinu sistēmā.

Uzzināt, vai Jūsu iesniegums ir izskatīts, vai varbūt ir nepieciešami kādi precizējumi, varat pašvaldības iestādē, kurā to iesniedzāt.

Jāpiebilst, ka nedaudz vairāk kā mēneša laikā, kopš var pieteikties atbalstam, pašvaldībām ir iesniegti gandrīz 200 tūkstoši iesniegumu. Tikai apmēram pusei iesniegumu izmantots to ērtākai apstrādei speciāli izveidotais elektroniskais iesniegums vietnē epakalpojumi.lv. Latvijas Pašvaldību savienības regulārajā sanāksmē 10. novembrī par energoatbalsta administrēšanu norādīta informācija, ka pašvaldības ar lielāko izmaksāto atbalstu īpatsvaru (vismaz 99% no piešķirtajiem) tobrīd bija Ādažu, Līvānu, Madonas, Smiltenes un Balvu novads.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 73 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas