E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 16679
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Pirmsskola

Vai līgumu ar pašvaldības bērnudārzu var noslēgt attālināti

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
05. aprīlī, 2019
Annija

Labdien! Vai līgumu saskaņā ar Rīgas domes 2016. gada 16. februāra saistošo noteikumu Nr. 191 “Kārtība, kādā Rīgas pilsētas pašvaldība īsteno pirmsskolas izglītības nodrošināšanas funkciju” 39. punktu vecāks ir tiesīgs noslēgt tikai klātienē, ierodoties pirmsskolas izglītības iestādē, vai arī vecāks ir tiesīgs prasīt pirmsskolas izglītības iestādei to parakstīt attālināti, izmantojot drošu elektronisko parakstu (atbilstoši normatīvo aktu prasībām)? Paldies!

A
atbild:
08. aprīlī, 2019
Edīte Brikmane
LV portāls
Rīgas dome
Indra Vilde, Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Kā LV portālam norādīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde, tehniski ir iespējams noslēgt līgumu attālināti, izmantojot drošu elektronisko parakstu. Vienlaikus speciālisti iesaka tomēr vecākiem ierasties pirmsskolas iestādē klātienē, lai pārrunātu arī citus svarīgus jautājumus, kas skar bērna ikdienu iestādē, iekšējos kārtības noteikumus u. tml. Turklāt vecākiem tā ir iespēja apskatīt iestādi, just tās mikroklimatu, iepazīties ar bērnu audzinātājām, kā arī noskaidrot citus būtiskus jautājumus.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, zvanot uz tālr. 67026816 vai klātienē K. Valdemāra ielā 5, vai sociālā tīkla kontā facebook.com/rd.iksd.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas