DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Baiba Braže uzstāsies Varšavas drošības forumā kopā ar Ukrainas, Polijas, Zviedrijas un Lietuvas ārlietu ministriem

2024. gada 30. septembrī un 1. oktobrī ārlietu ministre Baiba Braže būs darba vizītē Varšavā, Polijā, lai stiprinātu saites ar Poliju kā vienu no svarīgākajiem Latvijas sabiedrotajiem, un piedalītos vienā no lielākajām drošības konferencēm Eiropā – Varšavas drošības forumā.

Vizītes ietvaros ārlietu ministre piedalīsies Varšavas drošības foruma augsta līmeņa diskusijā kopā ar Ukrainas, Polijas, Zviedrijas un Lietuvas ārlietu ministriem nolūkā koordinēt turpmāko rīcību Eiropas drošības un aizsardzības spēju stiprināšanā.

B. Bražei ir paredzēts teikt uzrunu Ditchley fonda organizētā apaļā galda diskusijā par Eiropas drošību, uzrunājot trīsdesmit vadošus ārpolitikas speciālistus un viedokļu līderus no Eiropas un ASV.

Ministre piedalīsies arī Polijas premjerministra vietnieka, valsts aizsardzības ministra Vladislava Kosiņaka-Kamiša (Władysław Kosiniak-Kamysz) organizētajā ministru sanāksmē.

Ārlietu ministrei B. Bražei plānotas arī vairākas divpusējās tikšanās ar Polijas amatpersonām, kā arī intervijas ar Polijas medijiem Polskie Radio un OneNet.pl, kā arī Ukrainas laikrakstu The Kyiv Independent.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI