DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgā atvērts jauns Ģimenes atbalsta centrs

Rīgas Sociālā dienesta reorganizācijas rezultātā izveidoti divi Ģimenes atbalsta centri. Viens no tiem - Ziemeļu rajona Ģimenes atbalsta centrs - pakalpojumus jau sniedz Vidrižu ielā 1A. Otrs - Latgales rajona Ģimenes atbalsta centrs Avotu ielā 31/2 - darbu sāks 1. oktobrī.

Lēmums par Ģimenes atbalsta centru izveidi tika pieņemts pēc izmēģinājuma projekta, kas ilga no pagājušā gada 2. oktobra līdz šī gada 31. jūlijam. Tā mērķis bija veidot sociālā darba modeli un ieviest jaunu darba struktūru, lai celtu sociālā darba kvalitāti darbā ar ģimenēm un pilngadīgam personām, nodrošinot sociālā darba pakalpojumu atbilstoši klientu individuālajām vajadzībām.

Ziemeļu rajona Ģimenes atbalsta centrā pakalpojumus var saņemt tie rīdzinieki, kuri iepriekš apkalpoti Ziemeļu rajona teritoriālajā centrā “Ziemeļi” Hanzas ielā 7, teritoriālajā centrā “Purvciems” Ieriķu ielā 2b un teritoriālajā centrā “Vidzeme” Vidrižu ielā 1A.

Ziemeļu rajona Ģimenes atbalsta centrā strādā sociālie darbinieki, kuri sniedz atbalstu ģimenēm un bērniem un pilngadīgām personām, kas nonākuši krīzes situācijā vai kurām nepieciešams sociālais atbalsts problēmsituāciju risināšanā.

Darbinieki pieņem pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruni 67105227. Pieņemšana notiek arī klātienē pirmdienās no pulksten 13 līdz 18, ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 15.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI