DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Šī gada valsts budžeta projektam saņemti vairāk nekā 240 priekšlikumi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šī gada valsts budžeta projekta otrajam lasījumam kopumā saņēmusi vairāk nekā 240 priekšlikumu.

2023. gada valsts budžeta un vidēja termiņa budžeta ietvara likumprojektam kopumā iesniegti gandrīz 170 priekšlikumi. Savukārt 13 likumprojektiem, kas saistīti ar valsts budžetu, iesniegti vairāk nekā 70 priekšlikumi. Saeimas kārtības rullī paredzētās tiesības iesniegt priekšlikumus izmantojušas Saeimas frakcijas, kā arī komisijas, deputāti individuāli un nozaru ministrijas.

Kā noteikts Saeimas kārtības rullī, valsts budžeta projektam iesniegtos priekšlikumus par valsts budžeta projekta virzību Saeimā atbildīgā Budžeta komisija nosūta atzinuma sniegšanai Ministru kabinetam.  

Atbildīgā komisija darbu pie iesniegto priekšlikumu izvērtēšanas sāks pēc Ministru kabineta atzinuma saņemšanas, informē Budžeta komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs.

Paredzēts, ka galīgajā lasījumā par likumprojektu “Par valsts budžetu 2023.gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025.gadam” un 13 budžeta projektu pavadošajiem likumprojektiem Saeima lems 8.martā, informē J.Reirs. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI