DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizsardzības ministre piedalīsies Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 20. janvārī, Latvijas aizsardzības ministre Ināra Mūrniece piedalīsies Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā, Vācijā, lai vienotos par sabiedroto turpmāko militāro palīdzību Ukrainai aizsardzības spēju stiprināšanā.

Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē aicināti piedalīties aizsardzības ministri un augstākās militārās amatpersonas, lai pārrunātu Krievijas karu Ukrainā un nepieciešamo atbalstu Ukrainai, kā arī citus drošības jautājumus, ar kuriem šobrīd saskaras Ukraina un sabiedrotie. Sanāksmi vadīs ASV aizsardzības sekretārs Loids Ostins (Lloyd Austin III).

Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksme Ramšteinā apvieno vairāk nekā 50 valstis visā pasaulē, un tā tika izveidota ar mērķi kolektīvi atbalstīt Ukrainu, lai sniegtu atbalstu Ukrainas bruņotajiem spēkiem pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā un pilna mēroga uzsāktās karadarbības.

Plašāku informāciju par Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā pieņemtajiem lēmumiem I. Mūrniece sniegs pēc atgriešanās Latvijā – pirmdien, 23. janvārī, preses konferencē Aizsardzības ministrijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI