DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

“Latvijas meža dienas” aicina pieteikties sadarbības partnerus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jaunajā gadā AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina meža nozares pārstāvjus, kā arī citus dabas draugus pieteikt dalību Baltijas valstīs vērienīgākajā meža izziņas pasākumā "Latvijas Meža dienas", kas tradicionāli notiks maija beigās Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē. Pērn pasākums pulcēja vairāk nekā 14 000 apmeklētāju. Svinēsim "Latvijas Meža dienas" kopā arī šogad – 26. un 27. maijā!

“Latvijas Meža dienās” ar savu meža izziņas stendu aicināts piedalīties ikviens meža un kokrūpniecības nozares uzņēmums, mācību iestāde, institūcija, sabiedriskā organizācija un citi entuziasti. Ja radušies jautājumi, interesenti aicināti sazināties ar pasākuma koordinatoru Normundu Namnieku līdz 2023. gada 1. februārim, zvanot pa tālruni 29181734 vai rakstot e-pastu n.namnieks@lvm.lv un īsi pastāstot par savām iespējām. Ikvienam dalībniekam bez maksas tiks nodrošināta vieta aktivitātēm, iekļaujot tās kopējā pasākuma infrastruktūrā un komunikācijā ar masu medijiem.

Lai sadarbības partneriem nodrošinātu vietu pasākumā, dalībniekam līdz 24. februārim jānosūta elektroniski parakstīts Pieteikuma līgums uz e-pasta adresi lvm@lvm.lv vai tas jānogādā papīra formātā uz AS “Latvijas valsts meži” klientu centru Rīgā, Vaiņodes ielā 1.

 PIETEIKUMA LĪGUMS 

 DALĪBAS NOTEIKUMI SADARBĪBAS PARTNERIEM 

“Latvijas Meža dienas” ir tradīcijām bagāts pasākumu cikls, kas tiek rīkots ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgu meža apsaimniekošanu. Visa informācija interneta vietnē www.latvijasmezadienas.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI