DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Notiks VUGD svinīgais apbalvošanas pasākums

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, plkst. 11.00 Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, Ķengaraga ielā 3k-1, Rīgā notiks Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltīts pasākums, godinot ieguldījumu Latvijas un tās iedzīvotāju drošības stiprināšanā.

Svinīgā apbalvošanas pasākuma laikā Iekšlietu ministrs Kristaps Eklons,  VUGD priekšnieks ģenerālis Oskars Āboliņš un priekšnieka vietnieki pulkvedis Jānis Grīnbergs un pulkvedis Mārtiņš Baltmanis amatpersonām un viesiem pasniegs Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumus.

“Šodien, skatoties Ukrainas virzienā, vairāk kā jebkad redzam, cik liela nozīme ir stiprai un profesionālai iekšējai drošībai un tās nodrošinātājiem – ugunsdzēsējiem glābējiem, policistiem, neatliekamās palīdzības mediķiem. Jo tieši šie spēki ir tie, kas neskatoties uz tiešiem draudiem savai dzīvībai, pirmie steigsies palīgā iedzīvotājiem. Tāpēc investīcijas valsts iekšējā drošībā ir nepieciešamas un izšķirošas, lai atbilde uz jebkuru apdraudējumu būtu operatīva un profesionāla. Cilvēkiem, kas glābj citu dzīvības, ir jābūt cilvēcīgiem darba apstākļiem! Tādēļ ir svarīgi teikt paldies. Paldies tiem cilvēkiem, kuri ik dienu rūpējas par Latvijas iedzīvotāju drošību!”, uzsver VUGD priekšnieks ģenerālis Oskars Āboliņš.

Godinot cilvēkus, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus, sasnieguši teicamus darba rezultātus un, riskējot ar savām dzīvībām, glābuši citus cilvēkus, tiks pasniegti Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi – zelta “Goda zīme”, sudraba “Goda zīme”, kā arī Iekšlietu ministrijas un VUGD Goda raksti, Pateicības un apbalvojumi “Par priekšzīmīgu dienestu”.

Zemgalē, Latgalē, Vidzemē, Kurzemē un Rīgā reģionu apbalvošanas jau aizvadītas, kurās godināti vairāk nekā 100 nodarbinātie.

VUGD ar lepnumu un gandarījumu apsveic visus apbalvotos!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI