DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasta nākamie jaunie āra pakomāti – pie Circle K degvielas uzpildes stacijām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Turpinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanas plāna īstenošanu, jauni Latvijas Pasta āra pakomāti tiks izvietoti pie Latvijā vadošā ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotāja Circle K degvielas uzpildes stacijām Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Rēzeknē un Siguldā. Pirmais no jaunajiem āra pakomātiem jau sācis darboties Rīgā, pie DUS A. Deglava ielā 164c. Kopumā Latvijas Pasts šogad un nākamgad plāno izvietot vismaz 120 mūsdienīgu āra pakomātu, nodrošinot sūtījumu efektīvu nosūtīšanu un saņemšanu klientiem izdevīgā vietā un laikā.

Paplašinot klientu ērtības un iespējas sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai, Latvijas Pasts aktīvi turpina pakomātu tīkla attīstības plāna realizāciju, jaunās paaudzes āra pakomātus izvietojot klientiem stratēģiski izdevīgās vietās – pie Circle K degvielas uzpildes stacijām Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Rēzeknē un Siguldā.

Pirmais pakomāts jau atklāts un klientiem pieejams DUS Rīgā, A. Deglava ielā 164c, bet nākamos plānots izvietot līdz novembra sākumam: Rīgā – Jūrmalas gatvē 5a,  Anniņmuižas bulvārī 25a, Dzirciema ielā 40, Brīvības gatvē 203 un 265, Vienības gatvē 105; Jūrmalā – Dubultu prospektā 42a, Siguldā – Mazajā Saules ielā 2.

Latvijas Pasts aktīvi virzās uz priekšu, īstenojot ambiciozus plānus sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanai un modernizācijai. Nākamais solis, ko realizējam kopā ar mūsu sadarbības partneriem no Circle K, ir jauno un mūsdienīgo āra pakomātu izvietošana stratēģiski izdevīgās vietās pie degvielas uzpildes stacijām. Tādējādi mūsu kopīgajiem klientiem būs dubultieguvums, apvienojot iepirkšanās un sūtījumu saņemšanas vai nosūtīšanas pieredzi.  Un tas ir tikai sākums, jo mūsu pakomātu tīkls strauji paplašināsies,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Kā norāda Circle K Latvia izpilddirektors Sigitas Raila: “Jaunu āra pakomātu izvietošana pie Circle K degvielas uzpildes stacijām būtiski uzlabos klientu ērtības – esot ceļā uz vai no darba, dodoties brīvdienu izbraukumos, sūtījumus varēs izņemt sev tuvākajā degvielas uzpildes stacijā. Pakomāti darbosies visu diennakti, lai klienti varētu ērti apvienot degvielas uzpildi ar paciņu saņemšanu vai nosūtīšanu jebkurā diennakts laikā.”

Attīstot dažādus sūtījumu izsniegšanas risinājumus atbilstoši klientu mūsdienu patēriņa paradumiem, Latvijas Pasts augustā uzsāka vērienīgu āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, plānojot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem. Pirmajā kārtā āra pakomāti izvietoti pie sešiem Lidl veikaliem Rīgā, Rēzeknē un Jelgavā.

Latvijas Pasts ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā gan iekštelpu pakomātu pakalpojumus, kas ir ļoti būtiski pakām, kam nepieciešams noteikts temperatūras režīms, nepakļaujot tās apkārtējās vides svārstībām, gan ārtelpās, nodrošinot sūtījumu izņemšanu jebkurā diennakts laikā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI