DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Nobalso par labāko 2022.gada pastnieku un pasta nodaļas operatoru

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts jau 12.reizi izsludina tradicionālo konkursu Mans pastnieks, lai katrā Latvijas reģionā noteiktu un godinātu labāko 2022.gada pastnieku un pasta nodaļas operatoru. Pateikt paldies savam atsaucīgākajam, uzticamākajam un zinošākajam pasta darbiniekam iespējams, aizpildot un bez maksas nosūtot drukāto konkursa anketu vai iesniedzot savu balsojumu tiešsaistē http://anketa.pasts.lv/. Drukātās anketas ar jau apmaksātu piegādi ir ievietotas visos Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos 2023.gadam, kas bez maksas piegādāti to lasītāju pastkastītēs, kas iepriekšējā gada laikā abonējuši kādu preses izdevumu. Balsot Mans pastnieks ietvaros iespējams līdz 2023.gada 31.janvārim.

Globālajā pasta nozarē strādā ap 5,3 miljoni darbinieku, sasniedzot iedzīvotājus pat visattālākajās pasaules vietās. Pēdējo gadu notikumi pasaulē ir mainījuši sabiedrības skatījumu uz pasta nozari kopumā – brīdī, kad daudzām pandēmijas dēļ valstīm nācās atteikties no sabiedriskās dzīves, tieši pasta uzņēmumi bija tie, kas sevi apliecināja kā būtisku pakalpojumu sniedzēju, nodrošinot iedzīvotāju un uzņēmumu saikni ar tiem nepieciešamajiem pakalpojumiem.

Latvijas Pastā strādā ap 3000 darbinieku aptuveni 150 dažādās profesijās, no kuriem būtiskāko daļu – aptuveni 70% – veido pastnieki un pasta nodaļu darbinieki. Uzņēmums sniedz pasta pakalpojumus, nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Katru darbdienu jebkuros apstākļos mūsu darbinieki piegādā tūkstošiem abonēto preses izdevumu, vēstuļu un sīkpaku, klienti tiek apkalpoti pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un tiek nodrošināti dažādi citi pakalpojumi pat visnomaļākajās Latvijas lauku viensētās. Visvairāk pastnieku darbu novērtē seniori lauku reģionos, jo pastnieks bieži ir vienīgā saikne ar ārpasauli.                    

Konkurss Mans pastnieks jau tradicionāli tiek organizēts, lai ar anketas starpniecību nobalsotu par labāko pasta darbinieku. Vienlaikus tā ir iespēja pateikt paldies savam pastniekam vai pasta nodaļas darbiniekam par viņa nozīmīgo darbu.                               

Konkursa anketa dukātā formā oktobra sākumā ir izsūtīta kopā ar Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogu 2023.gadam, kas bez maksas piegādāts to klientu pastkastītēs, kas kādu no preses izdevumiem abonējuši pēdējā gada laikā. Aizpildītas anketas līdz 2023.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā – anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Savukārt tiešsaistē konkursa anketu līdz minētajam datumam iespējams aizpildīt un iesniegt šeit.

Labākais 2022.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa Mans pastnieks ietvaros tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā – Kurzemē, Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā. Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta.

Latvijas Pasts konkursu Mans pastnieks organizē jau 12.reizi. Mans pastnieks 2021 labākā darbinieka nominācijai tika izvirzīti 820 Latvijas Pasta pastnieku vai pasta operatoru, par kuriem tika saņemts vairāk nekā 11 300 klientu anketu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI