DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. septembrī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

1.oktobrī sākas abonēšanas kampaņa Apetīte rodas lasot

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar aicinājumu Apetīte rodas lasot! 2022.gada 1.oktobrī sākas tradicionālā Latvijas Pasta abonēšanas kampaņa, kuras laikā 2023.gadam iespējams abonēt kopumā 424 Latvijas un ārvalstu laikrakstus un žurnālus. Latvijas Pastā atrodams visplašākais drukāto preses izdevumu klāsts, no kura līdz decembra beigām iespējams izvēlēties un abonēt savus iecienītākos laikrakstus un žurnālus. Ērtāk un izdevīgāk preses izdevumu abonementus iespējams noformēt interneta vietnē www.abone.lv, bet abonēt var arī jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, pie pastnieka vai zvanot uz Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 67008001 un 27008001.

1.oktobrī sākas Latvijas Pasta tradicionālā abonēšanas kampaņa, kurā 2023.gadam tiek piedāvāts plašākais un daudzveidīgākais preses izdevumu klāsts. Latvijas Pastā iespējams abonēt kopumā 424 dažādus preses izdevumus – laikrakstus un žurnālus, kas tiek izdoti kā Latvijā, tā ārvalstīs. No tiem 258 ir Latvijas izdevumi: 86 laikraksti un 172 žurnāli. Šāgada abonēšanas kampaņas sauklis ir Apetīte rodas lasot!

“Apetīte rodas ēdot, vēsta sakāmvārds, un, kā zināms, tautas gudrība patiesībā nav par ēšanu, bet gan par dzīves garšu. Arī par lasīšanu. Jo vairāk lasīsim, jo vairāk gribēsies lasīt. Ja lasīsim paši, ir lielāka iespējamība, ka lasīs arī mūsu bērni. Jo arī labi paradumi ir lipīgi. Tāpēc “ēdīsim” vairāk un “garšīgāk” – 2023.gada “gardie” preses izdevumi mūs jau gaida. Lai gads sāktos apetītlīgi, viss, kas jāizdara vēl šogad, – jānoformē iecienītāko, kārdinošāko un gaidītāko preses izdevumu abonements. Izvēle ir patiešām liela. Lai labi garšo!” aicina Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Ar Latvijas Pastā abonēšanai piedāvātajiem izdevumiem iespējams iepazīties Latvijas Pasta e-abonēšanas vietnē www.abone.lv vai Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogā 2023.gadam, kas pieejams visās pasta nodaļās, citās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un pie pastniekiem, kā arī tiek piegādāts to abonentu pastkastītēs, kas kādu no preses izdevumiem abonējuši pēdējā gada laikā.

No 1.oktobra līdz 27.decembrim Latvijas preses izdevumu abonementus iespējams noformēt www.abone.lv, visās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un pie pastnieka. No 1.oktobra līdz 18.decembrim abonēt Latvijā izdotos laikrakstus un žurnālus iespējams, arī zvanot uz Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 67008001 un 27008001.

Ārvalstu preses izdevumus jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, pie pastnieka vai www.abone.lv iespējams abonēt no 1.oktobra līdz 15.decembrim, bet pa tālruni 67008001 vai 27008001 – no 1.oktobra līdz 12.decembrim.

Precīzi abonēšanas termiņi norādīti arī www.abone.lv, un tos var noskaidrot  jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā.

2022.gadā piegādes nodrošināšanai Latvijas Pastā tika saņemti 410 000 preses izdevumu abonementu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI