DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” izsludinājusi tirgus izpēti par zemās grīdas tramvaju piegādi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tirgus izpētē “Rīgas satiksme” plāno noskaidrot tramvaju ražotāju interesi piedalīties zemās grīdas tramvaju iepirkumā, kā arī to līdzšinējo pieredzi, tehniskos risinājumus un priekšlikumus, kas palīdzēs saprast gan iespējamo iegādājamo tramvaju skaitu, gan sagatavot dokumentāciju iepirkumu procedūrai. Lai tirgus izpētē piedalītos pēc iespējas plašāks piegādātāju skaits, “Rīgas satiksme” jau ir izsūtījusi uzaicinājumu vēstules 16 tramvaju ražotājiem Eiropā.

Ar tirgus izpētes dokumentiem var iepazīties interneta vietnē www.rigassatiksme.lv, sadaļas “Iepirkumi un izsoles” apakšsadaļā – “Tirgus izpētes”: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/iepirkumi/tirgus-izpetes/tirgus-izpete-zemas-gridas-tramvaju-piegade-market-research-supply-of-low-floor-trams/. Pieteikumi piedalīties tirgus izpētē jāiesniedz līdz 2022. gada 7. oktobrim.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI