DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Aicina piedalīties VARAM konferencē par klimata pārmaiņu politikas integrāciju nozaru un reģionālajā politikā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2022. gada 29. septembrī valsts pārvaldes iestāžu, pašvaldību un plānošanas reģionu darbinieki, nevalstiskās organizācijas, nozaru eksperti un zinātnieki, un citi interesenti ir aicināti piedalīties Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) īstenotā Norvēģijas grantu projekta “Klimata pārmaiņu politikas integrācija nozaru un reģionālajā politikā” vidusposma konferencē.

VARAM kā projekta īstenotājs sadarbībā ar Centrālo statistikas pārvaldi, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centru un Norvēģijas Vides aģentūru  rīko projekta vidusposma konferenci, lai ikvienam interesentam būtu iespēja uzzināt par līdz šim projektā paveikto, turpmāk plānoto un projekta ieguldījumu nozarēm un pašvaldībām virzībā uz klimatneitralitāti un klimatnoturību. Konferences programma pieejama šeit.

Dalībai tiešsaistes konferencē aicinām reģistrēties šeit līdz š. g. 26. septembrim. Saite, lai pieslēgtos tiešsaistes konferencei, tiks izsūtīta dienu pirms konferences. Strādājam kopā zaļai Eiropai!

Papildu informācija par projektu pieejama šeit.

Papildu informācija par Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.‑2021. gada perioda programmu “Klimata pārmaiņu mazināšana, pielāgošanās tām un vide” pieejama šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI