DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Egils Levits: ir laiks stiprināt starptautiskajās organizācijās strādājošo Latvijas profesionāļu neformālo sadarbību

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts prezidents Egils Levits šodien tikās ar dažādās starptautiskajās organizācijās strādājošiem Latvijas ekspertiem, lai pārrunātu Starptautiskajās organizācijās strādājošo Latvijas profesionāļu foruma laikā gūtās atziņas, tai skaitā neformālās sadarbības stiprināšanu starp Latvijā un starptautiskajās organizācijās strādājošiem profesionāļiem. Valsts prezidents norādīja, ka “modernā sabiedrībā tīklošanās ir ļoti svarīga, un nepieciešams stiprināt Latvijas profesionāļu neformālo sadarbību”.

Valsts prezidents atzīmēja, ka savstarpēji kontakti un konsultācijas ar Latvijas ekspertiem dažādās valstīs ir izdevīgi gan Latvijas valstij, kurai ir starptautiski jārīkojas ļoti dažādos formātos, gan arī pašiem profesionāļiem karjeras izaugsmei.

Valsts prezidents atzinīgi novērtēja Ārlietu ministrijas iniciatīvu veidot Starptautiskajās organizācijās strādājošo Latvijas profesionāļu forumu, kā arī pateicās klātesošajiem par interesi veidot ciešākus sakarus ar Latviju: “Man ir ļoti liels prieks redzēt, kā šis forums attīstās. Pagājušajā gadā bija neliela tikšanās, aptuveni 20 cilvēku, bet tagad esam četras reizes lielāks pulks.”

Pasākuma dalībnieki dalījās ar pārdomām par to, kā veiksmīgāk organizēt tālāko sadarbību, kā arī pieminēja starptautisko pieredzi šādu profesionāļu sekmīgai sadarbībai valsts interesēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI