DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Dagmāra Beitnere-Le Galla Armēnijas vēstniekam: mūsu veiksmīgā sadarbība ekonomikā paver iespējas vēl plašākam dialogam

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Latvijai un Armēnijai ir daudzas kopīgas vērtības, ko apliecina arī mūsu veiksmīgā ekonomiskā sadarbība, un tas paver iespējas vēl plašākam dialogam,” sacīja Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla trešdien, 17.augustā, iepazīšanās vizītē tiekoties ar Armēnijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Hovhannesu Igitjanu (Hovhannes Igityan).

“Mūsu līdzšinējā pieredze Covid–19 pandēmijas apstākļos, kuras laikā mēs esam daudz strādājuši, lai attīstītu informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, sniedz iespējas pieredzes apmaiņai un aktīvam parlamentārajam dialogam,” pārrunājot parlamentārās sadarbības attīstības iespējas, vēstniekam pauda D.Beitnere-Le Galla.

Saeimas priekšsēdētājas biedre atzinīgi vērtēja Armēnijas apņemšanos turpināt demokrātiskās reformas, īpaši tieslietās un korupcijas novēršanas jomā.  

D.Beitnere-Le Galla norādīja, ka Latvija ir ieinteresēta stiprināt sadarbību ar Armēniju gan divpusējā, gan Eiropas Savienības līmenī, tai skaitā Austrumu partnerības ietvaros. Puses bija vienisprātis par nepieciešamību veicināt plašākus kontaktus arī kultūrā un izglītībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI