DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. augustā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVM aicina ieinteresētos pakalpojumu sniedzējus uz informatīvu sanāksmi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātā konkursa ,,Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2023. un 2024. gadā” ietvaros LVM aicina ieinteresētos sadarbības partnerus šī gada 17. augustā uz informatīvu sanāksmi, kas notiks vienlaikus klātienē un tiešsaistē.

Sanāksmē ieinteresētos pakalpojumu sniedzējus informēs par atklātā konkursa nolikuma noteikumiem, pakalpojumu sniegšanas kārtību, kā arī atbildēs uz potenciālo pakalpojumu sniedzēju jautājumiem. Klātienē sanāksme notiks šī gada 17. augustā plkst. 10.00 LVM Zemgales reģiona klientu centra zālē “Alnis” (Loka maģistrāle 2M, Jelgava), bet attālināti – MS Teams platformā. Interesentiem, kuri vēlas piedalīties sanāksmē klātienē vai attālināti, iepriekš jāinformē LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs, rakstot e-pastu j.katrevics@lvm.lv vai zvanot 29830492.

Ieinteresēto piegādātāju sanāksmē piedalīties aicināti visi interesenti – gan jau esošie pakalpojuma sniedzēji, gan ieinteresētie darbu veicēji ar vai bez mežkopības darbu pieredzes.

 VAIRĀK PAR KONKURSU 

“Augstu meža kvalitāti palīdz sasniegt ikviens cilvēks, kurš iesaistās mežkopības darbu izpildē – sākot no darbu plānošanas līdz pēdējai nepieciešamajai saimnieciskai darbībai. Cilvēku roku darbs ir nozīmīgs posms meža audzēšanā. Pieteikties mežkopības darbiem meža atjaunošanā, kopšanā un aizsardzībā var arī cilvēki, kuri ir bez iepriekšējas darba pieredzes, bet ar vēlmi mācīties un pilnveidoties. Zināšanas var iegūt LVM izveidotajos mācību materiālos un video pamācībās. Tāpat pakalpojuma sniedzēji tiek iesaistīti klātienes mācībās, kurās kopā ar LVM darbiniekiem apgūst un vienādo darba izpildes prasības,” norāda LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs.

 VIDEO PAR DARBU VEIDIEM 

 IZGLĪTOJOŠI MATERIĀLI 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI