DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. augustā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsgrēkā Rīgā cieta divi cilvēki

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.augusta plkst. 6.30 līdz 9.augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 12.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Cidoniju ielu Rīgā, kur ugunsgrēks izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg dzīvojamā māja 120m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki, kuri nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 18.59 ugunsgrēks likvidēts.

Neilgi pirms diviem naktī Pulkveža Brieža ielā Jelgavā daudzdzīvokļu divstāvu dzīvojamās mājas gaitenī dega sadzīves mantas 1m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās seši cilvēki. Plkst. 02.48 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, traktors, pirts, malkas nojume, tualete, sadzīves mantas, dīvāns un elektroinstalācija.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI