DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Vēl līdz 25. jūlijam var pieteikties mežsaimniecisko darbu konkursam

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: LVM

Tuvojas piedāvājumu iesniegšanas termiņš – 25. jūlijs –, līdz kuram darbu veicēji ar mežkopības darbu pieredzi vai bez tās var pieteikties AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātajā atklātajā konkursā meža stādīšanas, jaunaudžu kopšanas, agrotehniskās kopšanas un atjaunoto platību aizsardzības darbu veikšanai 2022.–2025. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos.

Piedāvājumi jāiesniedz elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 25. jūlija plkst. 12.00.

 IESNIEGT PIEDĀVĀJUMU EIS 

“Piedāvājuma iesniegšana un vispārējās vienošanās slēgšana neuzliek darbu veicējiem saistības, bet gan nodrošina, ka turpmākos četrus gadus ir iespēja veikt sev saistošos un LVM nepieciešamos mežkopības darbus. Darbu izpildē var pieteikties arī pretendenti bez mežkopības darbu pieredzes, ikviens, kurš ir atbildīgs un ar vēlmi mācīties. Ja LVM radīsies vajadzība, tad pirms konkrētu darbu veikšanas visi interesenti, ar kuriem būs noslēgta vispārīgā vienošanās par konkrēto darba veidu konkrētajā reģionā, tiks aicināti pieteikties darbiem. Ja pretendentu piedāvātā cena būs saimnieciski visizdevīgākā – tiks slēgts līgums,” skaidro LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs.

Konkursa priekšmets ir sešu mežsaimniecībai raksturīgu pakalpojumu sniegšana: stādīšana, papildināšana, agrotehniskā kopšana, jaunaudžu kopšana, atjaunoto platību aizsardzība un jaunaudžu stumbru aizsardzība. Konkursa priekšmets sadalīts 48 iepirkuma daļās ar kopējo darba platību 108 tūkstoši hektāru visos LVM reģionos.

 IEPIRKUMU DOKUMENTI 

Papildu informāciju var saņemt, sazinoties ar iepirkumu un līgumu vadītāju Arnitu Melnaci (tel. 26387342, e-pasts a.melnace@lvm.lv).

Meža kopšanas darbi LVM reģionos rada papildu darba iespējas vietējiem iedzīvotājiem. Tie ir gan sezonāli darbi, kurus darba veicējs var organizēt paralēli savam ikdienas darbam, gan dažādi pastāvīgi darbi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI