DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar Liepājā ģimenes konflikta rezultātā mirusi sieviete un viņas vīrs

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vakar, 12.jūlijā pulksten 20.49 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Liepājā, Mirdzas Ķempes ielā kādā daudzdzīvokļu namā, kāpņutelpā vīrietis dauzās gar dzīvokļa durvīm un, iespējams, notiek konflikts. Uz notikuma vietu tika nosūtīta Valsts policijas ekipāža, kad pēc 5 minūtēm, proti 20.54 Valsts policijā tika saņemts zvans par to, ka tajā pašā adresē dzirdami šāvieni.

Kamēr pirmā ekipāža bija ceļā, nekavējoties tika piesaistīts Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljons, kuri bāzējas tepat, Liepājā. Likumsargi ieradās notikuma vietā un pagalmā atrada sievieti, kura gulējā zālājā. Notikuma vietā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sniedza sievietei neatliekamo medicīnisko palīdzību un nogādāja sievieti ārstniecības iestādē.

Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona amatpersonas veica dzīvokļa durvju uzlaušanu un atrada tajā vīrieti, kuram bija miesas bojājumi – Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests konstatēja vīrieša nāvi. Vakar Valsts policijā tika saņemta informācija no medicīnas iestādes, ka sieviete slimnīcā mirusi.

Valsts policijā šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - noziegumi pret personas veselību. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās un izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju nesniedzam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI