DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVM minerālie materiāli tiek izmantoti Ķekavas apvedceļa būvniecībā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: LVM

Aktīvi noritot būvniecībai, nozīmīga loma objekta izbūvē  ir materiālu pieejamībai, kā arī uzticamiem un prognozējamiem sadarbības partneriem. LVM minerālie materiāli tiek izmantoti vienam no šī brīža vērienīgākajiem būvniecības objektiem – Ķekavas apvedceļam.

Līdz šim “LVM Zemes dzīles” Ķekavas apvedceļa būvniecībai realizējusi jau vairāk nekā 345 tūkst. m3 smilts un grunts, no kopējā šī objekta izbūvei nepieciešamā 2.32 milj. m3 apjoma. Lai nodrošinātu minerālo materiālu atbilstību projektā izvirzītajām kvalitātes prasībām, “LVM Zemes dzīles” ievēro būvizstrādājumu harmonizētajos standartos noteiktos ražošanas procesa kontroles nosacījumus, veic regulāru materiālu testēšanu akreditētā “LVM Zemes dzīles” laboratorijā un izsniedz visus nepieciešamos atbilstību apliecinošos dokumentus. Minerālie materiāli tiek piegādāti no objektam tuvākajiem LVM karjeriem: “Riekstu mežs”, “Ezeri-2” un “Gediņi-Zvirgzdes mežniecība 1979/1986”.

Par sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās aicinām sazināties ar "LVM Zemes dzīles" klientu attiecību speciālistēm:

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI