DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Rēzeknē dzēsts plašs ugunsgrēks dzīvojamā mājā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 30. jūnija plkst. 6.30 līdz 1. jūlijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 54 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 30 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 11.02 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Dārziņu 21. līniju Rīgā, kur dega sadzīves mantas pie dārza mājiņas 6 m2 un ēkas siena 4 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no dārza mājiņas evakuēja vienu cilvēku. Dzēšanas darbi noslēdzās pēc stundas.

Plkst. 11.12 VUGD saņēma izsaukumu uz F.Trasūna ielu Rēzeknē, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega bēniņi, divas telpas un lodžija kopumā 300 m2 platībā. Pārmeklējot ēku, cilvēki tajā netika atrasti. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 14.36.

Vakar Rīgas, Jūrmalas un Liepājas pilsētā, Jelgavas valstspilsētā, Ķekavas, Siguldas, Tukuma novadā ugunsdzēsēji glābēji 12 reizes devās uz izsaukumiem, kuros bija nepieciešams likvidēt vēja un negaisa radītos postījumus. Pārsvarā visos gadījumos palīdzība bija nepieciešama, lai sazāģētu uz ceļa braucamās daļas nolūzušus kokus, bet Jaunsaules ielā Rīgā koks bija uzkritis uz piecstāvu dzīvojamās mājas.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega vieglā automašīna, elektrības vadi, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, sausā zāle, atkritumi, sadzīves mantas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI