DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Līdz 1.jūlijam interesenti aicināti pieteikties nodarbībai "EPALE platformas iespējas un lietošana"

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2022. gada 5. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 12.30 tiešsaistē Zoom platformā notiks EPALE akadēmijas nodarbība “EPALE platformas iespējas un lietošana”. Tās laikā dalībnieki iepazīsies ar platformas iespējām, uzzinās par tuvākajām plānotajām aktivitātēm, varēs piereģistrēties platformā un iemācīties pievienot tajā savus ierakstus. Pieteikšanās notiek līdz 1.jūlijam šeit.

Nodarbībai aicināti pieteikties pieaugušo izglītotāji un citi interesenti bez priekšzināšanām EPALE platformas lietošanā. Lai savlaicīgi iepazītos ar platformas iespējām, vēlams piereģistrēties tajā iepriekš. Reģistrēties iespējams, izmantojot savu kontu Facebook, Twitter, Gmail un ar eID.

Pēc nodarbības dalībniekiem slēgtā grupā būs pieejams nodarbības videoieraksts, kā arī nodarbības laikā izmantotie un rādītie materiāli.  

Nodarbības dalībnieki, kas piereģistrēsies EPALE platformā, iegūs EPALE Latvija suvenīrus. Piedaloties vismaz trijās nodarbībās, tiks dota iespēja kļūt par EPALE vēstnieku, kuriem savukārt būs priekšroka citos platformas rīkotajos pasākumos – piekļuve slēgto grupu saturam, kā arī iespēja ciešāk sadarboties ar EPALE Latvija.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI