DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šonakt ugunsgrēkā Rīgā izglābti četri cilvēki

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 27.jūnija plkst. 6.30 līdz 28.jūnijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 48 izsaukumus – 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā trīs uz meža ugunsgrēkiem, 21 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 4.13 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Mārstaļu ielu Rīgā, kur ugunsgrēks izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka piecstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega veļas telpa 15m2 platībā un ventilācijas šahta 1m2 platībā. Ar glābšanas masku palīdzību, ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajām telpām izglāba četrus cilvēkus, līdztekus divi cilvēki evakuējās saviem spēkiem. Plkst. 7.22 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Vakardien visas dienas garumā Siguldā norisinājās pazudušā bērna meklēšanas darbi. Ugunsdzēsēji glābēji ūdenslīdēji pārbaudīja Gaujas upes gultni apmēram astoņu kilometru garumā. Šodien meklēšanas darbi turpināsies.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, žogs, elektroinstalācija, divas vieglās automašīnas, traktors, pļaujmašīna un trīs garāžas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI