DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Kariņš atklās Vispārējos latviešu dziesmu un deju svētkus ASV

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš no otrdienas, 28. jūnija, līdz pirmdienai, 4. jūlijam, dosies darba vizītē uz Amerikas Savienotajām valstīm (ASV), kur atklās Vispārējos latviešu dziesmu un deju svētkus Sentpolā, Minesotas štatā, piedalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētā Biznesa forumā un tiksies ar Mičiganas Nacionālās gvardes militāro vadību Lansingā, Mičiganas štatā.

Ministru prezidentam darba vizītes sākumā, trešdien, 29. jūnijā, Sentpolā, Minesotas štata galvaspilsētā, plānota tikšanās ar Minesotas štata gubernatoru Timu Valcu (Tim Walz) un dalība LIAA organizētā Biznesa forumā. Tāpat plānota tikšanās ar Minesotas ukraiņu biedrību un Ministru prezidenta preses konference.

Ceturtdien, 30. jūnijā, Ministru prezidents piedalīsies Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku atklāšanas ceremonijā, kuras laikā plānota arī K. Kariņa uzruna svētku dalībniekiem.

Savukārt piektdien, 1. jūlijā, Ministru prezidents dosies uz Lansingu Mičiganas štatā, lai tiktos ar Mičiganas Nacionālās gvardes militāro vadību un pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas, kā arī iepazītos ar kareivju apmācības procesu. Kopš 1993. gada Mičiganas Nacionālā gvarde ir ciešs Nacionālo bruņoto spēku partneris. Mičiganas Nacionālā gvarde un Latvijas armija sadarbojas militārās jomas speciālistu sagatavošanā un regulāri piedalās kopīgās militārās mācībās.

Vizītes noslēgumu Ministru prezidents aizvadīs Sentpolā, kur piedalīsies Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku pasākumos un teiks uzrunu svētku noslēgumā. K. Kariņam darba vizītes laikā plānotas intervijas ASV un starptautiskiem masu medijiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI