DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

IZM klausāmsaruna „Zinātjauda”: Vai es varu būt zinātnieks bez grāda?

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes attēls

Izglītības un zinātnes ministrijas un ziņu portāla „Delfi” kopīgi veidotā podkāstu jeb klausāmsarunu cikla „Zinātjauda” sestā sērija veltīta sabiedriskajai zinātnei.

„Kas ir sabiedriskā zinātne, kā tā strādā, kāpēc tā ir būtiska un kuros pētījuma posmos mēs, sabiedrība, varam iesaistīties,” uz šiem un citiem jautājumiem tiek meklētas atbildes sestajā „Zinātjauda” sērijā.

Šajā „Zinātjauda” sarunā diskusijas moderators Artis Ozoliņš tiekas ar Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātes vadošo pētnieci un docenti Guntu Kalvāni, Eiropas Sabiedriskās zinātnes asociācijas darba grupu un „PostDoc DiGe” projekta „Ca'Foscari” Venēcijas Universitātē dalībnieci Baibu Prūsi, kā arī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes lektoru un pētnieku Edmundu Vanagu.

„Zinātjauda” ir datos un pētījumos balstītas diskusijas starp pētniekiem un praktiķiem par Latvijas izglītības jomas jautājumiem, kas nozīmīgi ikvienam, tās ir sarunas, lai vairotu datos balstītu lēmumu pieņemšanu gan indivīdu, gan organizāciju, gan valsts mērogā.

Klausāmsarunu cikls pieejams ziņu portālā „Delfi”, kā arī „Spotify” un „Apple Podcasts” platformās.

Izglītības un zinātnes ministrijas klausāmsarunu cikls „Zinātjauda” veidots ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu projektā Nr. 8.3.6.1/16/I/001 „Dalība starptautiskos izglītības pētījumos”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI