DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Portālā Latvija.lv pieejama reģistrēšanās vietne privātpersonām, lai pieteiktu mājokli Ukrainas civiliedzīvotāju izmitināšanai

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Paplašināti dzīves situāciju apraksti portālā Latvija.lv sadaļā Pakalpojumi Ukrainas civiliedzīvotājiem. Personas, kuras vēlas sniegt palīdzību sev piederošā mājoklī izmitinot Ukrainas civiliedzīvotājus, nekustamo īpašumu var reģistrēt Latvija.lv. Papildus publicēta informācija par pasta sūtījumu apmaiņu ar Ukrainu, kur skaidrots Latvijas Pasta sniegtais atbalstu Ukrainas pilsoņiem un pievienots pašvaldību kontaktinformācijas saraksts izmitinātājiem, tādējādi nodrošinot ērtu saziņu ar pašvaldību pārstāvjiem. 

Dzīves situācijas ir dažādi dzīves notikumi, ar kuriem var saskarties jebkurš Latvijas iedzīvotājs un kuros personai var rasties nepieciešamība pēc noteiktu pakalpojumu kopuma, piemēram, jautājumi, kas saistīti ar uzņēmuma reģistrēšanu, darba zaudēšanu un meklēšanu, izglītību, veselību, nekustamo īpašumu, tiesībām, nodokļiem un naudu, ceļošanu, mājdzīvniekiem u. c.   

Visus dzīves situāciju aprakstus vari atrast vietnes Latvija.lv pirmajā lapā, izvēloties pakalpojuma kategoriju, piemēram, Ģimene, Māja un vide, Izglītība u. c.   

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI