DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Ar Meža attīstības fonda atbalstu 2022. gadā veiks meža zinātnisko izpēti, meža īpašnieku apmācību un sabiedrības izglītošanu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar mērķi arī šogad sniegt atbalstu zinātnei un sabiedrības informēšanai par meža nozares attīstības izaicinājumiem, valdība otrdien, 7. jūnijā, apstiprināja Zemkopības ministrijas (ZM) sagatavotos priekšlikumus valsts atbalsta piešķiršanai no Meža attīstības fonda (MAF) 2022. gadā.

Valsts atbalsts meža zinātniskajai izpētei, meža īpašnieku apmācībai un sabiedrības informēšanas un izglītošanas programmām un projektiem, kas nav saistīti ar saimniecisko darbību, 2022. gadā būs 238 tūkstoši eiro.

MAF dibināts 2001. gadā. Fondu pārvalda ZM izveidota Meža attīstības fonda padome, bet lēmumu pieņemšanā un līdzekļu sadalē līdzdarbojas konsultatīvā padome, kas nodrošina finansējuma izlietojuma atklātumu un veicina sabiedrības interešu ievērošanu.

MK noteikumi “Grozījumi Ministru kabineta 2016. gada 26. aprīļa noteikumos Nr. 265 “Valsts atbalsta piešķiršanas kārtība meža nozares attīstībai”” stāsies spēkā pēc publicēšanas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI